**NOTE** Registrations back to manual activation due to spam registrations. Accounts with zero posts after 6 months will be deleted!

 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
** Richtlijnen en Hulp **

11-14-2010, 03:03 PM (This post was last modified: 02-12-2012 04:50 PM by Masterbater.)
Post: #1
** Richtlijnen en Hulp **
Richtlijnen:

- Zoek eerst of de celeb al op het board staat! Het wordt een zooi als er meerdere topics over dezelfde celeb staan. Ik kan ze samenvoegen als het over het hoofd wordt gezien maar ik ga ze deleten als het vaak gebeurd.

- Verzoekjes horen in de verzoekjes-thread, niet in de celeb's eigen thread. Ik post vrijwel alles wat ik heb maar een verzoekje zorgt dat ik nog even door mn verzameling zoek. Ook kan het anderen aanzetten iets over deze persoon te posten.

- Dubbelcheck the celeb's naam als je een nieuwe thread maakt. Als de vrouw deel is van een bekende groep, plaats dan de groepsnaam achter haar naam tussen aanhalingstekens. Als het een foto van de groep zelf is kun je hier een topic over maken natuurlijk.
Voorbeeld: Heidi Range zit in de Sugababes, niet veel mensen kennen haar naam. Het is ook ok om dezelfde foto in de thread van de groep te zetten, zoals ik hier heb gedaan.
Als de celeb net zo bekend is als de groep zelf, dan kun je de groepsnaam ook wel weglaten, zoals ik met cheryl cole en Nicole Scherzinger heb gedaan. Uiteindelijk is de groepsnaam achter haar naam er gewoon om duidelijk te maken waar die persoon bekent van is.

_________________________________________________________________

Hulp:

Om fotos op het board te zetten, moet je ze uploaden naar een imagehost.
Lijst met bekende imagehosts:

- http://www.imagevenue.com/
Snel en betrouwbaar. Enige nadeel kan zijn dat de uploadform nog wel eens blijft steken.

- http://www.imagebam.com
Meer betrouwbaar dan eerder het geval was. Reden waarom ik deze nu meer gebruik is dat de uploadform wel altijd werkt voor mij. Ook creeert imagebam automatisch een gallery van de fotos.

- http://www.imageshack.us/
Ik zou deze alleen gebruiken als de andere 2 niet werken voor je. imageshack staat erom bekend dat ze nogal vaak fotos verwijderen, waardoor je de bekende yellow frog te zien krijgt.

Meer vragen/opmerkingen? Plaats ze hier.
Add Thank You REPLYForum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)